Vier Oudejaarsavond met Tomorrowland en dans het nieuwe jaar in op de beats van David Guetta, Major Lazer, Martin Garrix en vele anderen

Vier Oudejaarsavond met Tomorrowland en dans het nieuwe jaar in op de beats van David Guetta, Major Lazer, Martin Garrix en vele anderen

Tickets & pakketten voor het magische oudejaarsfeest van Tomorrowland zijn nu beschikbaar – het perfecte cadeau voor de feestdagen

Dinsdag 17 november 2020 - Mensen over de hele wereld kunnen hun magisch feest op Oudejaarsavond met Tomorrowland 31.12.2020 beginnen plannen. Eerder werd de volledige line-up van het digitale oudejaarsfeest onthuld en nu zijn ook de tickets voor het unieke digitale festival van Tomorrowland op de grootste avond van het jaar vanaf vandaag verkrijgbaar, 17:00 CET via tomorrowland.com. Het digitale festival op Oudejaarsavond zal starten om 20:00 (8pm) lokale tijd in alle tijdzones in de wereld met een speciale countdown om middernacht met oogverblindend vuurwerk in elke tijdzone, zodat fans uit alle hoeken van de wereld in stijl kunnen aftellen naar het nieuwe jaar, waar ze zich ook bevinden. Tomorrowland biedt verschillende tickets aan: een NYE Pass kost €20.00 en bevat 1 toegang tot alle 4 podia, terwijl je met een NYE Pass + on-demand Pass alle performances on-demand kan herbeleven van 1 januari tot 14 januari voor €25.00. De Home Celebration Pass (€50.00) is de perfecte keuze om magische oudejaarsavondmomenten te beleven met vrienden en familie (als de lokale wetgeving dit toelaat) en bevat 4 on-demand Passes. Speciale Tomorrowland Gift Packages en extra opties zijn ook beschikbaar, waardoor mensen voldoende inspiratie krijgen om hun geliefden te verwennen met magische geschenken en deze feestdagen nog specialer te maken.

Miljoenen mensen krijgen de unieke kans om 2021 in te luiden en Oudejaarsavond te vieren met Tomorrowland, hun favoriete artiesten en mensen van over de hele wereld. Tomorrowland 31.12.2020 belooft om een onvergetelijke avond te worden en een magisch geschenk om vrienden, familie en andere geliefden mee te verrassen. Er zijn tal van speciale Tomorrowland Gift Packages om uit te kiezen voor de feestdagen, waaronder exclusieve gedrukte NYE-tickets, limited-edition premium geschenkpakketten van Tomorrowland’s eigen mousserende wijn Solo Vida, limited edition Tomorrowland speakers, TML by Tomorrowland items, unieke eventposters NYE-editie en een selectie van de beste oudejaarsaccessoires en feestartikelen – ongetwijfeld heel veel originele geschenkideeën om muziek, magie en vriendschap te vieren tijdens de feestdagen. Aparte on-demand Passes (€12.50) gaan in verkoop op 1 januari, waardoor fans de kans krijgen om het oudejaarsfeest van Tomorrowland en alle geweldige performances on-demand te herbeleven via naoz.live van 1 januari tot 14 januari.

Het digitale festival op Oudejaarsavond wordt een geweldige ervaring voor fans van over de hele wereld en brengt een indrukwekkende line-up met meer dan 25 van ’s werelds beste artiesten samen. Het creatieve team en de 3D-artiesten achter Tomorrowland hebben de geheel nieuwe en oogverblindende entertainmentwereld NAOZ gecreëerd, waar het digitale oudejaarsfestival van Tomorrowland zal plaatsvinden – een gloednieuwe digitale entertainmentlocatie die voor het eerst zal worden gebruikt en voor de gelegenheid zal worden omgetoverd tot de grootste digitale feestzaal ter wereld. NAOZ bestaat uit 4 magische werelden, waarin enkele van de meest iconische thema’s van het festival zullen worden gebruikt en waar bezoekers 4 betoverende en tot in de puntjes ontworpen digitale podia kunnen ontdekken.

Tomorrowland 31.12.2020 - line-up
Tomorrowland 31.12.2020 - line-up

Melodia doet denken aan een fantastisch operagebouw en zal een nieuw hoofstuk in de ‘Secret Kingdom of Melodia’ onthullen, met de grootste artiesten uit de elektronische dansmuziek zoals Armin van Buuren, Charlotte de Witte, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Jack Back, Lost Frequencies, Major Lazeren Martin Garrix.

Atmosphere, een toonbeeld van grootsheid en majesteit van stijl en grootte, is de grootste zaal en klaar om zeeën van mensen te verwelkomen. Headliners zijn techno- en houselegendes zoals Artbat, Camelphat, Kölsch b2b Joris Voorn, Maceo Plex en Meduza.

Enkele van ‘s werelds meest eclectische artiesten in electro, dancehall, trap, hiphop en future house – Boys Noize, Diplo, Duck Sauce, Netsky, DJ Snoopadelic en Tchami – duiken in Planaxis, een prachtige en mythische onderwaterwereld die uit de zee naar boven rijst en een vervolg breit aan ‘The Story of Planaxis’.

Exclusieve preview van de gloednieuwe Planaxis stage – een eerste voorproefje van wat festivalbezoekers kunnen verwachten tijdens Tomorrowland 31.12.2020
Exclusieve preview van de gloednieuwe Planaxis stage – een eerste voorproefje van wat festivalbezoekers kunnen verwachten tijdens Tomorrowland 31.12.2020

Een mysterieuze onderzeese tunnel leidt naar Pulse, de basis voor hardstyle acts zoals Brennan Heart presents I AM HARDSTYLE ft. Villain, Ran-D, Wildstylez; Coone, D-Block & S-te-Fan, Da Tweekaz en Sub Zero Project.

Nu Oudejaarsavond 2020 anders zal zijn dan ooit tevoren, wil Tomorrowland de People of Tomorrow over de hele wereld een onvergetelijke avond bezorgen, allemaal vanuit het comfort van hun eigen huis en toegankelijk op alle apparaten (PC, laptop, smartphone of tablet). In navolging van het succes van Tomorrowland’s allereerste digitale festival Tomorrowland Around the World – vastgelegd in de behind-the-scenes documentaire Never stop the music – The Creation of Tomorrowland 2020 – gebruikt het festival opnieuw ’s werelds beste technologieën in 3D-design, videoproductie en special effects om een spectaculaire ervaring in de gloednieuwe revolutionaire en future-proof virtuele entertainmentwereld NAOZ neer te zetten. De People of Tomorrow worden aangemoedigd om dit unieke evenement virtueel met vrienden en familie te beleven – deze avond staat in het teken van het verenigen door de kracht van muziek op een verantwoorde en veilige manier.

Over Tomorrowland 31.12.2020

 • Nieuwjaar 2021
 • Donderdag 31 december 2020, tussen 20:00 – 03:00 (8pm – 3am) lokale tijd
 • Een uniek digitaal festival op de grootste avond van het jaar dat start om 20:00 (8pm) lokale tijd in alle tijdzones in de wereld
 • In NAOZ – the digital venue
 • Toegankelijk voor mensen van alle leeftijden, eender waar ter wereld
 • Exclusief via tomorrowland.com
 • Tickets en Tomorrowland Gift Packages zijn nu verkrijgbaar via tomorrowland.com
 • 1 NYE Pass (€20.00): 1 toegang tot alle podia
 • 1 NYE Pass + on-demand Pass (€25.00): 1 toegang tot alle podia en de mogelijkheid om alle sets on-demand te herbeleven van 1 januari tot 14 januari
 • 1 Home Celebration Pass (€50.00): 1 NYE Pass en 4 on-demand Passes
 • Info en updates: tomorrowland.com

Over NAOZ - the digital venue

NAOZ is een gloednieuwe digitale entertainmentlocatie die het hele jaar door geopend is. 
​De revolutionaire en future-proof virtuele entertainmentwereld zal muzikanten, artiesten en gemeenschappen over de hele wereld samenbrengen en mensen een spectaculaire manier bieden om digitale concerten en performances te ervaren met ’s werelds beste technologieën in 3D-design, videoproductie en special effects – allemaal vanuit het comfort van je eigen huis en toegankelijk op alle apparaten (PC, laptop, smartphone of tablet).

Over Tomorrowland 31.12.2020

Tomorrowland 31.12.2020

Count down to 2021 and celebrate New Year's Eve with Tomorrowland and people from all over the world. A magical celebration at the end of an exceptional year. 

Enter a fascinating digital world, filled with music, magic and friendship. More than 25 of the planet's best artists will perform on four mesmerizing digital stages in the brand-new digital entertainment venue NAOZ.

A digital livestream event, adapted to all 27 times zones in the world.

New Year 2021 
31.12.2020
20:00 - 03:00 / 8pm - 3am local time
NAOZ - THE DIGITAL VENUE
Tomorrowland.com